Ik had al een lange tijd een mal in mijn bezit. Had er al wel eens wat mee gemaakt, maar had het idee wat ik er nog meer mee kon. En jawel, op internet, vond ik nog meer mogelijkheden. Het maken van een “carrousel” kaart. Dit werd mijn tweede  carrousel kaart, en ik ben er best trots op. En aangezien ik deze kaart enorm leuk vond om te maken kunnen jullie van dit type kaart er zeker nog een paar van verwachten. De eerste carrousel kaart die ik maakte was trouwens een “verhuis” kaart.

Ik was deze kaart eigenlijk begonnen zonder verhaal, met als doel hem af te maken als iemand me een opdracht zou geven. Die opdracht kwam vrij snel, en bracht me een extra uitdaging. Het ging om iemand die 60 werd. Maar hoe kon ik dat nou echt leuk maken, dat men er ook een beetje om kon lachen. Wel, ik had op de KreaDoe beurs een paar stempels gekocht van het merk Art Impression en die kwamen nu goed van pas. Een pittige, oudere vrouw op een scootmobiel!

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1236 Carousel, Marianne Design
– CR1253 Klimop hoek, Marianne Design
– COL1347 Cijfers, Marianne Design
– COL1397 Letters, Marianne Design
– PM10034 Raam, Precious Marieke
– 99336 Prairie gras, Memorybox
– 98792 Kleine Els (boom), Memorybox
– 893 Dorp Lantaarnpaal, Memorybox

– 4572 Throttle Spinner (clearstamp), Art Impression
– Suzy 3 Bloemen in bloempot (clearstamp), Marij Rahder

– TomBow Dual Brush Pennen, N75, N55, N25, 133, 703, 847, 850, 873. Hiermee heb ik clearstamp ‘Throttle Spinner’ mee ingekleurd.

– Lint, Action
– 3D foam pads, Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– Washi tape, Hema

Het bord met 60 aan de buitenkant is zelf gemaakt, behalve de cijfers.

Wat gezellig dat je weer een kijkje kwam nemen. Laat gerust een berichtje/reactie achter. Dat vind ik altijd erg leuk om te lezen. Voor de creatievelingen onder ons hoop ik dat ze weer wat inspiratie hebben opgedaan. En voor de gezellige bezoeker, ontzettend leuk dat je even de moeite nam om mijn creatieve uitspattingen te bewonderen. Tot de volgende keer… [/one_half] [one_half last]2016-02-04.60jaarDicht

2016-02-04.60jaarOpen01

2016-02-04.60jaarOpen02

klik op de foto’s om deze te vergroten[/one_half]