Begin februari kreeg ik weer een aanvraag binnen. De kaart die nog niet helemaal af was liet ik aan iemand zien, toen ik meteen de vraag kreeg of ik deze niet kon aanpassen naar een andere leeftijd. Ik had namelijk al een verkeersbordje erop zitten met 60. “Kan je hem ook maken met 55 als leeftijd?” was de vraag. Natuurlijk kan ik dat, dat is een kleine moeite. De vraag kwam ook of ik er iets met pannen en bestek op kon maken. Ik moest diegene de antwoord op die vraag schuldig blijven, want ik wist niet meer uit mijn hoofd of ik daar iets voor had. Maar ik uiteraard sloeg ik de vraag op, om thuis te gaan kijken. Ik kreeg nog snel de reactie mee “als je daar niks voor hebt geeft dat niet hoor, zo is hij ook heel erg leuk.”.

Voor de mensen die me niet zo goed kennen, ik leg me niet snel bij iets neer. En zal altijd proberen iets zo passend mogelijk te maken bij de vraag die ik heb gekregen. Zo ook dus met pannen en bestek. Wilde het toeval dat ik daar wel iets voor had. En dus kwam uiteindelijk deze kaart tot stand. Voor iemand die 55 werd, getrakteerd ging worden op een gezellig eten, vandaar de waardebon aan de binnenkant. Weer een hele andere creatie met de clearstamp ‘Throttle Spinner’ van Art Impression.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1319 Hartelijk Gefeliciteerd, Marianne Design
– 99336 Prairie gras, Memorybox
– 99156 Bomen in een boog, Memorybox
– 6002/0341 Pannen & Bestek, Joy!
– XCU 503926 Tag, X-Cut

– 4572 Throttle Spinner (clearstamp), Art Impression

– TomBow ABT Dual Brush pennen nummers: 850, 025, 847, 969, 277, N75 & N25
– TomBow Multi Mono Liquid Glue

– Gelpennen, Action
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action

Super gezellig dat je weer even langs kwam om te kijken. Laat je ook een berichtje achter? Altijd leuk om jullie reacties te lezen! Tot de volgende keer…[/one_half] [one_half last]2016-02-05.55jaar

2016-02-05.55jaarVoorkant

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]