Vorige week maakte ik deze vrolijke roze Opkikker kaart. Natuurlijk snappen jullie meteen dat ik deze kaart voor een vrouw heb gemaakt… De kaart heb ik in opdracht voor iemand gemaakt, voor iemand die zeer zeker een Opkikker met roze en een vrolijk tintje kan gebruiken.

Ik werk graag met het “Opkikker” idee. Het woord beterschap past naar mijn idee tegenwoordig vaak niet. In ieder geval niet zoals ik beterschap lees. Ik maak soms wel kaarten met die tekst, maar niet vaak. Als ik ook kijk naar de kaarten die ik op aanvraag maak, dan zijn dit meestal kaarten met een opkikker, waar om gevraagd wordt.

Het is in principe een hele simpele kaart. 1. Neem een kant en klare dubbele kaart, snijd van leuk papier een achtergrond op maat uit en plak deze op de kaart. 2. Snij de mal CR1316 uit van bijpassend papier. 3. Snij de mal 1322 uit van egaal papier wat passend is bij de achtergrond. 4. Snij de mal CR1323 uit van papier waar je bloemen van wil maken. 5. Stempel de kikkers van clearstamp EC0113 op, in mijn geval aquarelpapier, maar het kan ook op gewoon papier. Het ligt eraan met welke materiaal je de stempel wil inkleuren en welk materiaal jij fijn vind om mee te werken. 6. Kleur de stempel in. 7. Plak daarna alle onderdelen met lijm, 3D foam pads of silicone lijm op de kaart. 8. Kleur als laatste het ge-embosste gedeelte van de uitgesneden “Een Opkikker voor jou” in met een leuke kleur pen, ik zelf heb een leuke glitterpen gebruikt. En je kaart is klaar 🙂

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1316 Een Opkikker voor jou, Marianne Design
– CR1322 Harten, Marianne Design
– CR1323 Bloemen, Marianne Design
– EC0113 Eline’s Opkikkers, Clearstamp Marianne Design

– TomBow ABT Dual Brush pen nr. 133
– TomBow ABT Dual Brush pen nr. 245
– TomBow ABT Dual Brush pen nr. 850 (huidskleur)
– stempelinkt, Memento

– Strass steentjes, Action
– Roze gelpen, Action
– Papier, Action
– 3D foam pads, Action[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten
klik op de foto om deze te vergroten
[/one_half]

Wat leuk dat je weer even kwam kijken. Hopelijk heb jij aan deze Opkikker ook zo’n vrolijk gevoel over gehouden als mij.