Spontaan…ja zo start het verhaal met deze kaart. Het moest een mannenkaart worden,..met als vraag of ik het kaartje in plaats van met een laptop ook de kaart met een mobieltje kon maken.

Natuurlijk kan ik dat, geen probleem. Omdat er met enthousiasme op de andere mannenkaart gereageerd werd die ik eerder online plaatste, heb ik die kaart ook als model gebruikt. Ik maak namelijk nooit dezelfde soort kaarten. Dat is gewoon niet mijn ding. Plus dat ik vaak ook niet altijd veel van dezelfde materialen heb. Kortom het idee is hetzelfde, maar kleuren, type papier en gebruikte mallen zijn anders. Het grootte verschil tussen de kaart is natuurlijk dat ik hier een mobiele telefoon heb gebruikt en geen laptop. De waardering die ik kreeg voor de kaart was groot. Het leukste is dat mensen vaak zeggen “in de winkel ben je vaak nog duurder uit, maar is de kaart lang niet zo uniek”. Zo werd mij dit ook vandaag verteld.

Ook krijg ik nog wel eens de reactie “ik kon in de winkel totaal geen passende kaart vinden, en op deze manier kan je tenminste een persoonlijke tint geven, in plaats van duizend in een dozijn”. Het geeft maar weer aan dat een echt papieren kaartjes nog altijd worden verstuurd of gegeven. Erg leuk om te zien! Het geeft mij ook heel veel voldoening en positiviteit mee bij het maken van de volgende kaarten.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1359 Cell phone, Marianne Design
– COL1314 Tab with text NL, Marianne Design
– LR0342 Confetti, Marianne Design
– LR0340 Alphabet garland, Marianne Design
– Crea-Nest-Lies XXL no. 8, Crealies

– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– 15 x 15 cm kaart, Action
– Papier, Action

Wat leuk dat je weer even langs kwam op m’n kaarten blog. Gezellig, en ik hoop natuurlijk dat je weer met plezier over m’n creatieve uitspattingen hebt gelezen. Tot de volgende keer![/one_half] [one_half last]

2016-02-03.MannenkaartMobiel
klik op de foto om deze te vergroten
[/one_half]