Voor een goede vriend maakte ik voor zijn verjaardag een mooie kaart met daarop een laptop verwerkt. Hij is nogal een computermens, dus vond ik het toepasselijk om dit te verwerken in zijn kaart. Daarvoor had ik al wel eens een kaart gemaakt met een laptop, maar dat was voor mijn gevoel nog niet zo’n succes. Maar deze kaart, op deze ben ik echt trots.

Voor deze kaart heb ik gekozen voor drie kleur tinten. Vaak zijn mannenkaarten vrij somber, maar zelf vind ik het altijd wel mooi om in ieder geval één vrolijke kleur te gebruiken op een mannenkaart. Natuurlijk wel eentje die passend is (dus nee geen roze) Er is gekozen voor grijs, bruin en paars. Een mooie combi al zeg ik het zelf. Door de leuke confetti mal van Marianne Design maakt het de kaart echt feestelijk en met een mesje en wat bruine inkt heb ik de achtergrond van de kaart bewerkt. Een beetje oud lijkend kaartje geworden dus met een modern tintje.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1370 Laptop, Marianne Design
– COL1314 Tab with text NL, Marianne Design
– LR0342 Confetti, Marianne Design
– LR0340 Alphabet garland, Marianne Design
– Crea-Nest-Lies XXL no. 8, Crealies

– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– 15 x 15 cm kaart, Action
– Papier, Action[/one_half] [one_half last]

2015-09-24.LaptopMannenkaart
klik op de foto om deze te vergroten
[/one_half]