Gisteren kreeg ik mijn mooie prijs van Marianne Design met de post. Wat was ik blij,…en het kleine kind wat dan even in me wakker wordt moet dan meteen er iets van maken. Dus ging ik meteen aan de slag met de mooie nieuwe “basic shape” mal (CR1351) en de prachtige stempel “Hearts” (CS0951) die ik had gewonnen.

 

2ePrijsChallenge145Ik had in ieder geval al besloten dat het een vrolijke kaart moest worden. En vooraal eentje die een glimlach op ieders gezicht zou toveren. Over de keuze van ‘je’ of ‘jou’ ben ik nog steeds niet helemaal uit. Maar je moet het zo lezen als ” ‘n Opkikker voor je *Hart*”. Marianne Design onwijs bedankt voor de prijs, ik ben er erg blij mee.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1351 Harten, Marianne Design
– COL1397 Letters, Marianne Design
– COL1352 Kikker, Marianne Design
– COL1398 Banners XL, Marianne Design

– PB7045 Eline’s Fresh Flowers, Marianne Design
– Papier, Action
– Papier, Boekenvoordeel
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Gelpennen, Action

Het was weer gezellig dat je even kwam kijken. Zo gaat het wel lekker hoor, drie kaartenblogs achter elkaar. Morgen doen we maar even een dagje pauze inlassen ;-). Uiteraard wel heerlijk knutselen,…[/one_half] [one_half last]2016-02-18.HARTelijkeOpkikker

2016-02-18.HARTelijkeOpkikkerZoom

klik op de afbeelding om deze te vergroten[/one_half]