Afgelopen weekend had ik mijn beste vriendin en haar vriend als logeés, net zulke knutsel fanaten als ‘moi’. En we hadden een leuk doel. Een kaart maken, en daarin alle stappen vastleggen en omschrijven. Erg leuk om te doen,..en zeer waarschijnlijk gaat het voor leuke doeleinden gebruikt worden. Waar ik wel achter kwam, is dat ik niet zo’n kei ben om in een duidelijke structuur mijn kaart in elkaar te zetten :-). Tja, bij mij gaat alles in m’n hoofd en vaak vanzelf. Normaal sta ik er niet zo bij stil, welke stappen ik precies zet. Dus toch ook wel weer een leuk leermoment voor mezelf.

TomBow ABT Dual Brush
klik op de foto om te vergroten

We wilden, gezien het feit dat deze winter onderhand als de ‘Lente’ beschouwd kan worden, een leuke frisse lente kaart maken. Ik wilde vooral de geweldige TomBow ABT Dual Brush stiften laten zien. Stiften waarmee je heel makkelijk en mooi je stempels in kan kleuren, ook hele kleine en fijne stempels, vanwege de geweldig stift punten. Je kan er de meest briljante kleureffecten mee creëren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je stiften kwaad doet.

TomBow stiften zijn op waterbasis. Hiernaast zie je een collage, de mandela in die collage heb ik zelf gemaakt met mijn TomBow ABT Dual Brushes. De blog laat duidelijk zien dat je dus heel goed mooie kleurplaten kan inkleuren met de ABT’s, maar heel goed leuke stempels voor op je zelf gemaakte kaarten.

[one_half]
2016-01-23.OmdatHetMooiWeerIs
klik op de foto om deze te vergroten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ontzettend leuk dat je weer even kwam kijken. Hopelijk word je net zo vrolijk als ikzelf van deze kaart. Krijg jij, als je deze kaart ziet, ook zo’n zin in de lente!?[/one_half] [one_half last]Ik was erg in mijn nopjes met het uiteindelijke resultaat. Daisy gezellig op een bankje buiten, met uitzicht op een leuke koe die in het weiland staat.

Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1248 Cirkel, Marianne Design
– CR1330 Anja’s Bloemen rand, Marianne Design
– LR0205 Hekje, Marianne Design
– Crea-Nest-Lies XXL no. 8, Crealies

– DDS3318 In het park, Don & Daisy Marianne Design
– Suzy 3 Koe clearstamp, Marij Rahder
– EC0147 Eline’s words clearstamps, Marianne Design

– TomBow ABT Dual Brush stiften
(de nr. van de stiften die ik heb gebruikt om de stempels in te kleuren weet ik helaas niet meer uit m’n hoofd. Ik zal mijn best doen deze de volgende x wel te noteren.)
– TomBow Multi Mono Liquid Glue

– 3D foam pads, Action
– Papier Eline’s Fresh Flowers, Marianne Design

– Papier Action[/one_half]