Onlangs had ik voor iemand een mooie kaart gemaakt voor iemand die een flinke opkikker en hart onder de riem kon gebruiken. Hieruit kwam een volgende opdracht, wat ik natuurlijk zeer waardeerde. Ik kreeg de vraag om een kaart te maken voor iemand die met twee kindjes ging verhuizen.

Dit keer wilde ik er iets meer mee doen. Iets nieuws proberen, en zelf weer nieuwe mogelijkheden ontdekken. Ik besloot om een “carousel” te maken. Het is een kaart die, wanneer je hem open vouwt, een gebeurtenis kan uitbeelden. In ieder geval, dat is mijn denkwijze om het jullie uit te leggen.

[one_half]Ik wilde dit keer een huiskamer uitbeelden, eentje die men aan het inrichten is. Een nieuwe start, een nieuw begin. En omdat ik wist dat er twee kindjes mee verhuisden, heb ik in een open doos wat speelblokken gemaakt en hangt aan de muur een leuke kindertekening. Zelf vind ik, dat de details verwerkt in deze kaart, de kaart af maken.

Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1236 – Carousel, Marianne Design
– LR0267 – Stoel & Lamp, Marianne Design
– LR0193 – Sleutel, Marianne Design
– 6002 / 0360 – Sierlijke hanglamp, Joy!

– Clearstamp 30-215 Garden blooms, Penny Black
– Clearstamp Goede Reis, Craft Unlimited Boekenvoordeel
– Zwarte inkt, Memento

– TomBow ABT Dual Brush nr. 969 om de clearstamp
“een nieuwe woning” kleur effect te geven
– TomBow Multi Mono Liquid glue

– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Paars lint, Boekenvoordeel
– Verhuismateriaal, van internet geplukt en uitgeprint

Wat ontzettend leuk dat jullie weer een kijkje kwamen nemen. Genieten jullie ook zo van mijn gemaakte kaartjes? Soms vind ik het maar moeilijk om van sommige afstand te doen :-).[/one_half] [one_half last]2016-01-22.verhuiskaart-02
2016-01-22.verhuiskaart-03 2016-01-22.verhuiskaart-04

klik op de foto om ze te vergroten[/one_half]