Je beste vriendin wordt 30 en is volkomen gek van badeendjes. Wat doe je dan, juist een toepasselijke kaart maken. Nu was het alleen zo dat ik voor een paar andere mensen ook een kaart maakte voor haar. En die kaarten waren naar mijn idee veel leuker geworden. En wat doen je dan als knutselfreak, je gaat toch nog iets anders maken, iets wat daar weer bovenuit stijgt. Daar gaan we later nog een blog aan wijden, namelijk een “card in a box”.

Maar goed, nu hebben we dus een leuke badeendjes kaart thuis staan, en we maken er dit jaar gewoon 31 van ;-). Dan komt hij toch nog op zijn plek terecht. Maar ik vind hem zelf zo onwijs leuk en vrolijk dat ik hem wel graag met jullie wilde delen. De vorm van de kaart is een “bende card”. Een kaart die je in elkaar kan klikken als ware, en die gebogen vormen heeft. Dus hieronder twee foto’s van de kaart, en daarbij de gebruikte materialen.

[one_half] Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0333 Badeendjes, Marianne Design
– LR0342 Confetti, Marianne Design
– LR0361 Zonnebloem, Marianne Design
– Gift card pocket die, Die-namics My Favorite Things
– 6002/0422 Craft Tiny words, Joy! 

– TomBow Multi Mono Liquid glue
– Papier Action
– 3D foam pads, Action

– Papier Boekenvoordeel
– Papier giftcard envelop, Hema
– Plak parels Action

Voor de creatievelingen hoop ik dat ze weer ideeën hebben opgedaan, en verder bedank ik iedereen weer voor hun gezellige bezoekje. Tot de volgende keer![/one_half] [one_half last]20160116-30jaar-0120160116-30jaar-02

klik op de foto om hem te vergroten[/one_half]