30 jaar recyclen

Je wordt dertig, en je krijgt voor je verjaardag super leuke kaarten. Nu is het erg leuk om die een tijd te bewaren, maar op een gegeven moment verdwijnen ze in een la of in de prullenbak. Dat vind ik zonde. Wat ik dan vaak doe, is een foto maken van de kaart en de tekst binnenin zodat ik later nog weet van wie ik welke kaart heb gehad en wat ik dan weer digitaal bewaar.

Maar het allerleukste vind ik het, om van die oude kaarten, zelf weer nieuwe creatieve kaarten te maken. En het feit dat ik vorig jaar zelf 30 ben geworden, lag er een leuk stapeltje kaarten in m’n la. Hieronder zie je een paar nieuwe kaarten die daar uit zijn ontstaan.

[one_third]Alleen bij de rode kaart heb ik 2 mallen gebruikt.

Materialen die ik gebruikte heb:

– CR1319 Hartelijk Gefeliciteerd, Marianne Design Craftables
– No. 07 Crealies Create a Card

– 130501/1150 Clearstamp, CraftEmotions

– Gelpennen van de Action
– 3D foam pads, Action

– Papier van de Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– en een schaar šŸ˜‰[/one_third] [one_third]20160115-30jaar-03[/one_third] [one_third last]20160115-30jaar-04[/one_third]

(klik op de kleine foto’s om ze te vergroten)

 

 

En het was weer een genoegen om met jullie deze kaarten te delen, tot de volgende keer!